SUORITA AJOKIELTOKOULUTUS SYSMÄSSÄ KÄTEVÄSTI NETISSÄ!

Ajokieltokoulutus, hinnat ja sisältö

Henkilöauto- ja moottoripyöräkortin suorittamisen jälkeen alkaa kahden vuoden tarkempi seurantajakso, eli rikkomusseuranta. Mikäli syyllistyt kuljettajana tänä aikana yhteen tai useampaan liikennerikokseen tai -rikkomukseen, voidaan sinut määrätä ajokieltoon. Ajokortti palautetaan kuljettajalle, kun varsinainen ajokielto loppuu ja ajokieltokoulutus on suoritettu. Ajokieltokoulutus sisältää 4 tuntia teoriaopetusta, jossa käsitellään kuljettajien riskikäyttäytymistä ja niiden vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Koulutuksen jälkeen saat todistuksen, joka toimitetaan poliisille.

Koulutuksen tavoitteena on, että koulutukseen osallistuva tunnistaa oman käyttäytymisensä riskitekijöitä, pohtii itsenäisesti, kouluttajan tuella sekä vertaisryhmässä syitä ja taustatekijöitä riskikäyttäytymiselle, saa tietoa liikenteen riskeistä sekä löytää itsenäisesti tai tuetusti ratkaisukeinoja riskikäyttäytymisen ehkäisemiseksi.

Ajokieltokoulutus 149€

  • Koulutus järjestetään etäteoriaopetuksena, jolloin voit osallistua opetukseen kotoasi
  • Käytössäsi tulee olla tietokone, tabletti tai älypuhelin jossa on toimiva mikrofoni ja webkamera etäyhteyttä varten

Ilmoittaudu ajokieltokoulutukseen

Opetus toteutetaan Traficomin määräyksen mukaisesti, jossa opetuksen aiheena ovat:

  1. Kuljettajana liikenteessä ja tekoihin johtaneet tekijät (45 min)
  2. Ryhmäkeskustelu kouluttajan johdolla piittaamattomuudesta liikenteessä osallistujien ensimmäisen tunnin alkutehtävien perusteella (2 x 45 min)
  3. Vaihtoehtojen löytäminen (45 min)8

 

 

 

Powered by: liikenneopetus.fi